Back to home
Fluefiske

Sjøørret fiske i Vikedal

Sjøørret fiske i Vikedal og perfekte forhold i vikedal for fluefiske. Vindstille og regn som bryter overfalten. «Får jeg ikke SØ i dag spiser jeg capsen min» tenkte jeg før vaderene kom på. Ikke godt å være SØ i vikedal i dag nei!

På vei til andre siden av stranden ser jeg noe i øyenkroken. Ett vak? Ja!! Etter ringene i sjøen å bedømme ser det ut som en bra fisk. Jeg kryper litt sammen og løsner flua fra korken på fluestanga. Opp kom en fugl, en sånn rakker som driver å dykker hele tiden… noen feststemte naboer har fått med seg det hele og banker på vinduet med høylytt latter og hever sine ølglass med tommelen opp. Jeg smiler høflig tilbake å gir en tommel opp selv om jeg er mer fristet til å gi dem langfinger. Okay! Nå skal SØen tas!!

 

Etter utallige kast skjer det absolutt ingenting. Jeg prøver å dra inn flua enda fortere og da kjenner jeg motstand i stanga. Jeg tar ett kraftig tilslag og stanga stå i skikkelig bue uten at det napper i stanga. Min første tanke er at dette er en sværing som har «parkert» med flua i kjeften. Ser for meg ny norgesrekord og midtside bilde i jakt å fiske, men så ser jeg hva det er. Er som å bli truffet av haukeliexpressen i fullt driv!

Ei svær grein dukker opp med flua mi.. ålreit! Gir ikke opp. Etter nok en lang serie av kast biter det endelig, Yes!! Men hva sitter i andre enden? Joda, en knurr,  vel min første knurr på flue, så litt stas var det jo.

Det viser seg altså at å være SØ i vikedal er virkelig trygt å godt alikevel.
Og capsen? Steikt eller kokt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min Blogg!
Jeg er Johnny Bal
Jeg er en mann på 41 år fra Norge 🇳🇴, som elsker alle typer fisking. Jeg fisker i elver, ferskvann, havfiske, artsfiske og er med på en del konkurransefisking. Her vil jeg dele mange gode fiskeerfaringer med dere.
Signature
Annonse
Annonse
INSTAGRAM
Instagram

@johnnysfishing